Subscribe via RSS Feed

Despre noi

Wielton, companie de origine poloneză, este prezentă pe piaţa românească în exclusivitate prin Inter Cargo Grup SRL. Compania Wielton s-a remarcat prin ascensiunea fulminantă atât pe piaţa poloneză cât şi pe cea europeană. Ascensiunea companiei a fost determinată în primul rând de calitatea excepţională a produselor sale ce au la bază tehnologii performante şi ultramoderne. Înalta calitate a produselor şi a fluxului tehnologic sunt dovedite şi de acordarea Certificatului ISO 9001.

In prezent Wielton SA este cel mai mare producator de semiremorci din Polonia. Pozitia noastra pe piata si calitatea produselor noastre sunt recunoscute prin acordarea de numeroase certificate si premii. Cel mai recent premiu obtinut in cadrul concursului “Promotional Competition Market Leader” a fost de “Cea mai bună semiremorcă basculabilă a anului în Polonia”.

In gama foarte largă de produse Wielton se regăsesc printre altele: semiremorci pentru transport mărfuri generale, cu obloane sau prelată pe role (în variantele standard, mega şi jumbo, cu sau fără acoperiş liftant), semiremorci basculabile de aluminiu sau oţel (cu o capacitate variabilă de la 24 la 56 mc), semiremorci frigorifice cu agregate Carrier sau Thermo King, şasie transport containere cu sau fără şasiu extensibil, suprastructuri fixe si interşanjabile.

Incepand cu anul 2007, Inter Cargo Grup a devenit importator unic ZVVZ in Romania. Compania ZVVZ din Cehia se remarca prin calitatea deosebita a cisternelor sale tip siloz pentru transport pulberi, atat autoportante cat si basculabile. Gama cisternelor autoportante ofera un volum de la 32-54 mc, in timp ce silozurile cisterne basculabile ofera un volum de la 42-62 mc.

Odata cu anul 2009 portofoliul Inter Cargo Grup s-a extins cu produsele companiei Finkl Fahrzeugbau GmbH din Germania, producator de semiremorci, remorci si suprastructuri pentru transport de animale vii. Totodata producatorul german produce si remorci si suprastructuri pentru transport lemne cu racoante. Experienta de peste 50 de ani a companiei Finkl Fahrzeugbau il recomanda ca fiind unul din producatorii europeni de top al acestor produse specializate.